Gizlilik Sözleşmesi

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu

Leone Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi (“leone-online.com” veya “LEONE GIDA”) olarak kişisel verilerinizin korunmasına ve özel hayatınızın gizliliğine son derece saygı duyuyor ve önem veriyoruz. 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu(“KVKK” veya “Kanun” ) kapsamında LEONE GIDA veri sorumlusu olup, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 10. Maddesinden doğan aydınlatma yükümlülüğünün yerine getirilmesi için veri sorumlusu sıfatıyla müşterilerine ait kişisel verilerin işlenmesi konusunda aşağıdaki açıklamaları müşterilerine ve leone-online.com kullanıcılarının bilgisine sunar.

leone-online.com Kullanıcılarına Ait Kişisel Verilerin Toplanmasına İlişkin Yöntemler

LEONE GIDA olarak, veri sorumlusu sıfatıyla, mevzuattan kaynaklanan yasal yükümlülüklerimiz çerçevesinde; markamızın hizmetlerinden faydalanabilmeniz, onayınız halinde kampanyalarımız hakkında sizleri bilgilendirmek, öneri ve şikayetlerinizi kayıt altına alabilmek, sizlere daha iyi hizmet standartları oluşturabilmek, LEONE GIDA ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması gibi amaçlarla kişisel verilerinizi sözlü, internet sitesi, sosyal medya mecraları, mobil uygulamalar ve benzeri vasıtalarla sözlü, yazılı ya da elektronik yöntemlerle toplamaktayız. 

leone-online.com Kullanıcılarına Ait Kişisel Verilerin İşlenmesi ve İşlenme Amaçları      

 

LEONE GIDA olarak, veri sorumlusu sıfatı ile çağrı merkezlerimiz, yazılı iletişim kanallarımız, sosyal medya sayfalarımız, mobil iletişim kanalları, mağaza içi iletişim kanalları ve/veya bunlarla sınırlı olmamak üzere her türlü kanallar aracılığı ile; onayınız dahilinde elde ettiğimiz kişisel ve/veya özel nitelikli kişisel verileriniz tamamen veya kısmen elde edilebilir, kaydedilebilir, saklanabilir, depolanabilir, değiştirilebilir, güncellenebilir, periyodik olarak kontrol edilebilir, yeniden düzenlenebilir, sınıflandırılabilir, işlendikleri amaç için gerekli olan ya da ilgili kanunda öngörülen süre kadar muhafaza edilebilir, kanuni ya da hizmete bağlı fiili gereklilikler halinde LEONE GIDA birlikte çalıştığı özel-tüzel kişilerle ya da kanunen yükümlü olduğu kamu kurum ve kuruluşlarıyla ve/veya Türkiye'de veya yurt dışında mukim olan ilgili 3. kişi gerçek kişi/tüzel kişilerle paylaşılabilir/devredilebilir, kanuni ya da hizmete bağlı fiili gereklilikler halinde yurtdışına aktarılabilir. LEONE GIDA kullanıcılarının markamızın hizmetlerinden faydalanabilmesi, onayınız halinde kampanyalarımız hakkında sizleri bilgilendirmek, öneri ve şikayetlerinizi kayıt altına alabilmek, sizlere daha iyi hizmet standartları oluşturabilmek, LEONE GIDA ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması gibi amaçlarla ve her halükarda 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili mevzuata uygun olarak kişisel verilerinizi işleyebileceğimizi bilginize sunarız.

leone-online.com; üyelik hesabı için kayıt yaptırdığınızda, mail listesine mail adresinizi kayıt ettirdiğinizde, üyeliksiz siparişleriniz için bilgi girişi yaptığınızda ve leone-online.com sayfalarını ziyaret ettiğinizde, kimlik belirlemek, adınıza fatura düzenlemek ve ürün teslimatı yapmak için kullanılabilecek, kampanya duyuruları yapmak, sizinle iletişim kurmak için kullanılabilecek bilgiler toplar. leone-online.com’a kaydolurken bazıları opsiyonel olmak üzere ad, soyad, e-posta, cinsiyet, doğum tarihi, T.C. kimlik no, adres bilgileri(adres, posta kodu, ülke, şehir, semt/ilçe, mobil telefon, telefon, faks), firma adı, vergi dairesi, vergi no gibi bilgiler isteriz. Kredi kartı ödemelerinde talep edilen kart bilgileriniz gibi hassas kişisel bilgileriniz güvenli işlem yapan SSL sertifikasına sahip sunucumuz tarafından ilgili bankanın ilgili birimine otomatik olarak aktarılır ve bunun dışında herhangi bir çalışanımız veya 3. taraf ile kesinlikle paylaşılmaz ve bu bilgiler depolanmaz.

 

leone-online.com Kullanıcılarına Ait Kişisel Verilerin Aktarılması

 

LEONE GIDA, söz konusu kişisel verilerinizi sadece; açık rızanıza istinaden(sözleşmeyi kabul ettiğinize dair butona bastığınızdan itibaren) veya Kanun'da belirtilen güvenlik ve gizlilik esasları çerçevesinde yeterli önlemler alınmak kaydıyla yurt içinde ve gerekli güvenlik önlemlerinin alınması kaydıyla yurt dışında, Leone Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirket faaliyetlerinin yürütülmesi, veri sahipleri ile müşterilerimiz arasındaki iş ilişkisinin sağlanması ve/veya bu amaçla görüşmeler yapılması, hizmetler, fırsat ve olanaklar sunulması ve hizmet kalitesinin artırılması amacıyla; grup şirketlerimiz, iş ortaklarımız, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz ve hizmet sunduğumuz müşteriler, tedarikçiler, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, bunlarla sınırlı olmamak üzere ilgili diğer otoriteler ile paylaşabilecektir. Kişisel verilerin aktarıldığı 3. kişiler, LEONE GIDA tarafından verilen talimatlara uymakla ve veri güvenliğinin sağlanması için gerekli teknik ve idari her türlü tedbiri almakla yükümlüdür. 3. kişilere veri aktarımı sırasında hak ihlallerini önlemek için gerekli teknik ve hukuki önlemler alınmaktadır. Bununla birlikte, kişisel verileri alan 3. kişinin veri koruma politikalarından dolayı ve 3. kişinin sorumluluğundaki risk alanında meydana gelen ihlallerden LEONE GIDA sorumlu değildir.

 

Kişisel Verileri İşlenen İlgili Kişinin Hakları 

 

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 11. Maddesinde düzenlenen İlgili Kişinin Hakları konusunda leone-online.com müşterilerine ve kullanıcılarının bilgisine sunulmuştur. LEONE GIDA ilgili kişilerin aşağıdaki taleplerine karşılık verecektir:

a) Leone Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin kendilerine ilişkin kişisel verileri işleyip işlemediğini ve hangi kişisel verileri işlediğini öğrenme,

b) İşleme faaliyetinin amaçlarına ilişkin bilgi alma,

c) Leone Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin yurt içinde veya yurt dışında kişisel verileri aktardığı 3. kişileri bilme,

d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,

e) Kanun'a uygun olarak kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,

f) Kişisel verilerin düzeltilmesi, silinmesi ya da yok edilmesi talebi halinde; yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı 3. kişilere bildirilmesini isteme,

g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme ve

h) Kişisel verilerinin birer kopyasını alma.

 

Gizlilik ve Güvenlik

 

LEONE GIDA Online Shop, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bazı kişisel bilgilerinizi (isim, yaş, ilgi alanlarınız, e-posta vb.) sizlerden talep etmektedir. LEONE GIDA Online Shop sunucularında toplanan bu bilgiler, dönemsel kampanya çalışmaları, müşteri profillerine yönelik özel promosyon faaliyetlerinin kurgulanması ve istenmeyen e-postaların iletilmemesine yönelik müşteri "sınıflandırma" çalışmalarında sadece LEONE GIDA Online Shop bünyesinde kullanılmaktadır. LEONE GIDA Online Shop, üyelik formlarından topladığı bilgileri söz konusu üyenin haberi ya da aksi bir talimatı olmaksızın, 3. şahıslarla kesinlikle paylaşmamakta, faaliyet dışı hiçbir nedenle ticari amaçla kullanmamakta ve de satmamaktadır.

Müşteri bilgileri, ancak resmi makamlarca bu bilgilerin talep edilmesi halinde ve yürürlükteki emredici mevzuat hükümleri gereğince resmi makamlara açıklama yapmak zorunda olduğu durumlarda resmi makamlara açıklanabilecektir.

Müşterinin sisteme girdiği tüm bilgilere sadece müşteri ulaşabilmekte ve bu bilgileri sadece müşteri değiştirebilmektedir. Bir başkasının bu bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir. Ödeme sayfasında istenen kredi kartı bilgileriniz, siteden alışveriş yapan siz değerli müşterilerimizin güvenliğini en üst seviyede tutmak amacıyla hiçbir şekilde LEONE GIDA Online Shop veya ona hizmet veren şirketlerin sunucularında tutulmamaktadır. Bu şekilde ödemeye yönelik tüm işlemlerin LEONE GIDA Online Shop arayüzü üzerinden banka ve bilgisayarınız arasında gerçekleşmesi sağlanmaktadır. 

 

Çerez Kullanımı

 

Çerezler, sitemizi ziyaret ettiğinizde bilgisayarınız ya da mobil cihazınıza (akıllı telefon veya tablet gibi) kaydedilen küçük metin dosyaları ya da bilgilerdir.

Çerezleri, sitemizin daha kolay kullanılması ve sizin ilgi ve ihtiyaçlarınıza göre ayarlanması için kullanıyoruz. İnternet siteleri bu çerez dosyaları okuyup yazabiliyorlar ve bu sayede tanınmanız ve size daha uygun bir internet sitesi sunulması amacıyla sizinle ilgili önemli bilgilerin hatırlanması sağlanıyor (tercih ayarlarınızın hatırlanması gibi).

Çerezler ayrıca, sitemiz üzerinde gelecekteki hareketlerinizin hızlanmasına da yardımcı olur. Bunlara ek olarak, kullanıcılarımızın sitemizi nasıl kullandığını anlamak ve sitemizin tasarımını ve kullanışlılığını geliştirmek amacıyla çerezleri sitemizin kullanımı hakkında istatistiksel bilgiler toplamak için de kullanabiliriz.

Leone Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Adresi: 1413 Sokak, No:25/B, Kahramanlar Konak/İZMİR